Afspraak maken

*Alle prijzen kunnen eventueel wijzigen i.v.m. de tijd en de hoeveelheid product dat nodig is om het juiste resultaat te bereiken.

Lieve Klanten,
 
Zoals wij allen weten heeft het coronavirus (COVID-19) een grote invloed op ons leven.  

En zijn de maatregelen nog meer aangescherpt door de Overheid. Hierdoor zijn wij genoodzaakt onze salon te sluiten. Niet alleen voor onze veiligheid maar ook die van u, sluiten wij de deuren per direct op 23 maart 2020 tot 28 april. Tot nader orde van de nieuwe richtlijnen vanuit de Overheid zullen wij u gaan berichten over de ontwikkelingen via de Website/Facebook/Instagram.

Wij hebben voor al onze klanten een persoonlijke kleurpakket(kit) om uw uitgroei of toner zelf bij te kunnen werken. Mocht u hier gebruik van willen maken, kunt u het komen afhalen bij de kapsalon. In de “kleurpakket(kit)” zit een duidelijke gebruiksaanwijzing inclusief alle benodigdheden om uw haar te kunnen verven. Ook heeft deze kit een shampoo/ conditioner en olie om uw haar de juiste nazorg te geven, zodat het kleurproces op de juiste manier wordt afgesloten.

***Zaterdag 4 april 04/04/2020 (en de komende zaterdagen) tussen 9.00 en 12.00 uw Kleurpakket(kit) en/of producten ophalen. Maar is het UITSLUITEND ALLEEN OP AFSPRAAK EN OP EEN VASTE TIJD.

Heeft u interesse of mocht u nog andere vragen hebben kunt u ons mailen: info@kapsalon-050.nl
Dan zullen wij u inplannen voor het ophalen van uw persoonlijke Kleurpakket(kit) en/of producten.

Het team van kapsalon 050 wenst u veel sterkte en gezondheid toe!

❤️

Dear customers,

                  Because of the corona virus, the measures have been tightened up even more by the government. As a result, that we are forced immediately to close the salon at least until 6 april 2020. 

Keep an eye on our website/facebook for any changes!

If you have any questions you can always contact us: info@kapsalon-050.nl
If you have any questions don't hesitate to ask!


Stay safe ❤️!

     Team 050